Medewerkers

Hanneke Nielsen 

Ik ben sinds 1995 werkzaam als psycholoog. Vanaf 2000 ben ik ook GZ-psycholoog  en psychotherapeut . Ik ben als gedragstherapeut en geregistreerd als supervisor geregistreerd bij de vereniging voor gedragstherapie (VGCT).  Ik ben gecertificeerd DGT-therapeut (dialectische gedragstherapie)  en opgeleid als EMDR-therapeut. Tevens heb ik  veel ervaring als mindfulness-trainer.

Ik heb  ruime ervaring in het werken binnen de geestelijke gezondheidzorg. Binnen het ambulante veld heb ik gewerkt in een onderzoek- en adviseringsteam,  in een team waar kortdurende behandeling wordt geboden en in een team  waar langer durende behandelingen worden geboden.  Ik heb gewerkt op een deeltijdbehandeling en in de kliniek. Daarnaast heb ik enige jaren gewerkt als studentenpsycholoog op de Erasmus universiteit te Rotterdam.

GZ- psycholoog: BIG-nummer 99053333425. Psychotherapeut: BIG-nummer 9053333416. Code psychotherapiepraktijk voor de Verandering Hanneke Nielsen: 94/59106; AGB code zorgverlener J.T. Nielsen-Brouwer: 94/011290

 

Gerdien Noltes

Ik ben pas op latere leeftijd psychologie gaan studeren en heb voorheen als verpleegkundige op de kinderafdeling gewerkt. Ik ben afgestudeerd met als richting klinische/ gezondheidspsychologie. Ik heb mij verder gespecialiseerd middels een opleiding tot trauma- expert om  ptss- klachten goed te kunnen diagnosticeren en behandelen. Daarnaast ben ik cognitief gedragstherapeut i.o. en lid van de VGCT (Vereniging voor Cognitieve Gedragstherapie).

In gesprekken maak ik gebruik van o.a. cognitieve gedragstherapie, EMDR en mindfulness technieken. Samen met collega’s geef ik de groepstrainingen Mindfulness (aandachtgerichte cognitieve therapie) en de Comet- training voor cliënten met een negatief zelfbeeld (een cognitief gedragstherapeutische interventie).

Jørgen Nielsen

Ik ben alweer enige tijd geleden (1993) afgestudeerd in de Klinische & gezondheidspsychologie en Arbeids- & organisatiepsychologie. Na mijn studie ben ik als bedrijfstrainer en organisatieadviseur aan het werk gegaan. Later ben ik werkzaam geweest als HR Businesspartner binnen twee grote internationale organisaties.

Voor mij geldt altijd dat ik mensen en organisaties het beste uit zichzelf wil laten halen; dat mensen optimaal vrij, energiek en verbonden hun werk kunnen doen en hun leven kunnen leiden. Ik werk vanuit de principes van de Positieve psychologie. Dat wil zeggen dat ik vooral voortbouw op reeds aanwezige krachten en kwaliteiten. Binnen de praktijk ondersteun ik het administratieve werk en samen met collega’s verzorg ik met erg veel plezier de COMET-training. Dat is een training die erop gericht is positieve aspecten te versterken bij mensen met een negatief zelfbeeld.