Contact & Route

Contactgegevens

Hoe vindt u ons?
Onze praktijk bevindt zich aan de Johanniterlaan 4B in Harderwijk. U kunt aanbellen via de deurbel op de brievenbus. Zodra u de zoemer hoort kunt u de deur openen. De praktijk bevindt zich op de tweede verdieping die u via de binnentrap kunt bereiken. U kunt vervolgens plaatsnemen in de wachtkamer.

Compleet adres:

Johanniterlaan 4B

3841 DT Harderwijk

Praktijktelefoon: 06-37 32 26 43

Let op: Wij zijn overdag regelmatig in gesprek met cliënten en ons streven is om tijdens een consult zo min mogelijk de telefoon op te nemen, omdat dit storend kan zijn voor betreffende cliënt. Spreekt u aub dan de voicemail in dan wordt u teruggebeld zodra de betreffende psycholoog beschikbaar is. Als er sprake is van acute crisis neem dan altijd contact op met uw eigen huisarts.
Voor spoedgevallen buiten kantoortijden dient u contact op te nemen met de Huisartsen Post (HAP) in uw reagio. Voor de regio Harderwijk is de huisartsenpost bereikbaar via telefoonnummer 0900-3410341.

E-mail:

U kunt bij voorkeur contact met ons opnemen via de mail:

info@voordeverandering.net

of

Laat uw gegevens achter op dit  contactformulier dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Minder Validen

De praktijkruimte van Voor de Verandering bevindt zich in een pand op de tweede verdieping en is alleen bereikbaar via een trap. Voor cliënten die zich aan willen melden, maar vanwege een lichamelijke beperking niet in staat zijn tot traplopen, is het mogelijk de behandeling op een plaatsvervangende locatie te laten plaatsvinden of aan huis. De reistijd van de praktijkruimte naar het adres van de cliënt, zal dan als indirecte behandeltijd in rekening worden gebracht.