Contact & Route

Contactgegevens

Hoe vindt u ons?
Onze praktijk bevindt zich aan de Wethouder Jansenlaan 76 in Harderwijk. 

Compleet adres:

Wethouder Jansenlaan 76

3844 DG Harderwijk

Praktijktelefoon: 06-37 32 26 43

Let op: Wij zijn overdag regelmatig in gesprek met cliënten en ons streven is om tijdens een consult zo min mogelijk de telefoon op te nemen, omdat dit storend kan zijn voor betreffende cliënt. Spreekt u aub dan de voicemail in dan wordt u teruggebeld zodra de betreffende psycholoog beschikbaar is. Als er sprake is van acute crisis neem dan altijd contact op met uw eigen huisarts.
Voor spoedgevallen buiten kantoortijden dient u contact op te nemen met de Huisartsen Post (HAP) in uw reagio. Voor de regio Harderwijk is de huisartsenpost bereikbaar via telefoonnummer 0900-3410341.

E-mail:

U kunt bij voorkeur contact met ons opnemen via de mail:

info@voordeverandering.net

of

Laat uw gegevens achter op dit  contactformulier dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Minder Validen

De praktijkruimte van Voor de Verandering bevindt zich in een pand op de begane grond. Wel is het nodig om een kleine trap op te gaan (ca 5 treden). Voor cliënten die zich aan willen melden, maar vanwege een lichamelijke beperking niet in staat zijn tot traplopen, is het mogelijk de behandeling op een plaatsvervangende locatie te laten plaatsvinden of aan huis. De reistijd van de praktijkruimte naar het adres van de cliënt, zal dan als indirecte behandeltijd in rekening worden gebracht.